Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Annyira jó, hogy minket választottatok!

1% adószámunk: 18703533-1-13 | ÁLLATKERTÜNK NYITVA:  9:00 - 19:00

Online jegy

Annyira jó, hogy minket választottatok!

A MaciZoo tábor idénre bezárt. Köszönjük, hogy 5 nyári héten át nálunk táboroztatok, és ilyen aktívan részt vettetek a Medveotthon tábori programjaiban.

5 tematikus héten keresztül voltunk együtt a táborozó gyermekekkel, akik a Harry Potter, a Világjáró, a Kalóz, a Meseország tematikák közül választhattak. (A tematikákat évente frissítjük, de vannak köztük olyan örökzöldek, amik várhatóan jövőre is lesznek majd.)

 

Köszönjük a tábor szervezőinek, önkénteseinek és a fenntartóknak a sok-sok befektetett energiát! Találkozzunk a jövő nyári szünidőben is! Már csak 310-et kell aludni. (vagy valami hasonló :-)

Szeressétek az állatokat, a természetet, találkozzunk év közben is a Medveotthonban!

    

  

 

vissza a bejegyzésekhez
összes cikk szolgálati közlemény zoopedagógia
2023.08.18

Állatkertek éjszakája | Augusztus 25.

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját országszerte különböző állatkertekben, vadasparkokban, állatos bemutatóhelyeken.
Bővebben
2023.05.10

MaciZoo tábor Június-Július

5 témahéttel idén is várjuk a Medveotthonban táborozni vágyókat. Egyet mondunk: felejthetetlen élmény lesz a gyermekeknek.
Bővebben
2023.08.09

Kanadai fehérfarkasok érkeztek

Nőstény kanadai fehérfarkasok érkeztek állatkertünkbe! A 11 és 1 éves ragadozók a tágas kifutóban láthatóan élvezik az életet. [video]
Bővebben