"/> Fogadj örökbe!
Vissza

Fogadj örökbe!

Nézzük csak, mi is az örökbefogadás. Bárkit megillet a kitüntető "nevelőszülő" cím, aki a menhelyben élő állatok közül kiválasztja kedvencét és bizonyos pénzadománnyal támogatja. Egy állat örökbefogadása nagyon figyelmes ajándék. A lehetőségek végtelenek, születésnapra, különféle évfordulókra, karácsonyra vagy egyéb alkalmakra kitűnő meglepetés. Iskolák, osztályok, szakkörök, klubok is fogadhatnak örökbe. 

 

Az éves örökbefogadási összeg farkasok esetén 10 000 Ft, medvék esetén 20 000 Ft, rénszarvas esetén 10 000 Ft.

Az örökbefogadást ki tudod fizetni átutalással, ilyenkor  küldj egy emailt az iroda@medveotthon.hu-ra, melyben a számlázási címet és postacímedet is megadod, ahová az Oklevelet és a köszönetünket küldhetjük. Átutaláskor kérjük feltüntetni a számlázási és szállitási címet is!

A postaköltség ára 650 Ft.

Örökbefogadás átutalása: GAMESZ (K&H Bank): 10402991-00027800-00000009

 

Vagy fizethetsz az örökbefogadásért a Jegypénztárban, készpénzzel. Személyes fizetésnél azonnal kiállítjuk az Okleveledet. 

 

Hol tarthatod örökbefogadott állatodat? Természetesen a menhelyen, saját területén, ahol szakértő gondozók közreműködésével teljes ellátásban részesül. Minden örökbefogadott állat a menhelyen marad tulajdonjogilag is.

 

Az örökbefogadó az oklevelen kívül egy jóleső érzést is kap, hogy támogatásával egy nemes ügyet szolgál. Előre is köszönjük!

Partnereink