"/> Medveotthon újragondolva
Vissza a blogra

Medveotthon újragondolva

[cikk] Decsi Dániel Richárd építész a diplomamunkájában a veresegyházi Medveotthont gondolja újra. Ezt nézzétek! Még csak terv, de mi nagyon örülünk, hogy épp velünk foglalkozik.

Ez a diplomaterv egy érdekes magasösvényről és néhány, finoman kidolgozott pavilonról szól. Egyszerűen, lényegre törően meséli el, miért lehet jó medvének lenni Veresegyházon és miért lehet izgalmas gyereknek lenni a medvefarmon.

A Medveotthon az elmúlt néhány évben hazánk népszerű állatkertjévé vált, ám építményeinek építészeti minősége és a látogatóknak kínált lehetőségei a létesítmény megalapítása óta nem változtak jelentősen. Ennek megfelelően a város és az állatkert vezetése részéről is igény mutatkozik a terület és környezetének fejlesztésére. A területen új látogatói útvonal és új funkciók létesülhetnek. A telepített funkciók (fogadóépület, rendezvényház, étterem, gondozóház) a város turizmusfejlesztési koncepciójában leírtak alapján, a Medveotthon üzemeltetőivel és a veresegyházi építési osztállyal történt konzultációkkal alakultak ki.

 

A teljes cikkhez katt ide:

http://epiteszforum.hu/medveotthon-ujragondolva

 

Partnereink